2021-11-19 07:49:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne aggodalmaskodj feleslegesen, inkább fókuszálj a jóra

Napi horoszkóp november 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint soha nem kedvelted a részletekkel való bíbelődést, a szükség azonban rászorít, hogy aprólékosan tanulmányozd a lehetőségeket. A párkapcsolatában sokkal ügyetlenebbül intézel egy banális félreértést. Szerencsére a kedvesed megértő.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mi lett volna, ha…? Semmivel sem ronthatsz többet hangulatodon, mint hogy a múlton rágódsz. Remek időszak ez arra, hogy elengedd a fájó emlékeket, és új fejezetet kezdj az életedben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Még akkor is különleges dolgokat élhetsz át, ha korábban nem voltak spirituális tapasztalataid. Valakivel olyan szoros kapcsolatban állsz, mintha lelketek össze lenne kötve – még akkor is látod és hallod őt, amikor épp nem vagytok együtt, mintha telepatikus kapcsolat lenne közöttetek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hallgass meg minden kritikát, és gondolkodj el rajtuk, mert csak így hozhatod ki magadból a legjobbat! Nehezen tudsz koncentrálni, ezért könnyen baleset érhet, vagy hibát véthetsz a munkahelyeden. Lélekemelő pillanataid lehetnek azonban a családban vagy a pároddal kapcsolatban.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bánj kíméletesebben önmagaddal, ez a nap, vagy legalább az este legyen a pihenésé! Ha bármilyen csalódás érne, családtagjaid és barátaid vigasztaló szavaira mindig számíthatsz. Rosszkedvedet most legkönnyebben a konyhában végzett alkotó tevékenységgel győzheted le.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bárki egy rossz szót szól, vagy ferde szemmel néz rád, máris felkapod a vizet. Idegeidet az is próbára teszi, hogy most vagy őrült gyorsasággal pörögnek az események, vagy csak alig-alig haladnak az ügyeid, a két véglet pedig teljesen kiszámíthatatlanul váltja egymást. Az este viszont szép pillanatokat ígér neked, és megkönnyebbülsz majd.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár te nem az a fajta vagy, aki megijed a saját árnyékától, a túlhajszoltság és a bolygóállások miatt most gyakran elfog a félelem. Fontos lenne, hogy tudatosan lassíts, pihenj és meditálj, ez nem csak a felesleges aggodalmaktól segítene megszabadulni, de szellemi segítőidhez is közelebb vinne.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bármihez is kezdesz, az égiek biztosítják hozzá a szükséges energiát. A Mars hatására most könnyen vonzalom ébred benned: ha egyedülálló vagy, izgalmas kalandokra számíthatsz, viszont ha családos vagy, a fellángolásnak nagy ára lehet. A Bika telihold pedig mély spirituális, lelki tapasztalatokhoz segít hozzá. Légy nyitott az univerzumból jövő üzenetekre.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Karriered és családod érdekében le kell számolnod az „ami a szívemen, az a számon” mentalitással, mert most könnyen zavar keletkezhet a rendszerben. A siker csak akkor érkezik el, ha gondosan megválogatod a szavaidat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha képes vagy a figyelmes hallgatásra, megértheted égi segítőid üzenetét, amelyet néha egészen furcsa utakon próbálnak eljuttatni hozzád. Vedd elő a még beteljesületlen vágyaid listáját, és ne félj a mának élni!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Meglehetősen felerősödik benned a megfelelési kényszer, talán ezért izgatod fel magad jelentéktelen apróságokon is. A nagy döntések meghozatalát halaszd máskorra, inkább készülj fel egy fontos találkozásra, amelyből könnyen szerelem születhet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Lehet, hogy nagyító alatt nézed problémáidat, és nem is akkora a baj, mint amekkorának tűnik? Ne aggodalmaskodj feleslegesen, inkább fókuszálj a jóra, a pozitívumokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: